SPELL на Diva Vocal в световната класация Топ 100 на beatport - Diva Vocal: Официален уеб сайт
15889
post-template-default,single,single-post,postid-15889,single-format-standard,non-logged-in,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

SPELL на Diva Vocal в световната класация Топ 100 на beatport

SPELL на Diva Vocal в световната класация Топ 100 на beatport

Хитът SPELL („Заклинание“) на Diva Vocal  е на 64 място за нови издания и на 96 място в световната класация Electronica/Downtempo на beatport!

Това сподели самата певица в личния си профил във Фейсбук.

„Това е трудно постижимо за независим артист като мен от малка България. Благодаря за подкрепата и ако искате да допринесете за оставането и изкачването на сингъла, можете да закупите изданието си от тук:  🔮 https://www.beatport.com/release/spell/2414337 🔮“, написа изпълнителката. 

Тя обещава на всички, които й изпратят доказателство за покупката на нейния мейл:  divavocalbg@gmail.com, да получат диск с автограф и селектирани песни.

„Сингълът излезе на 5 ноември и в края на миналата седмица попадна в Топ 100 на beatport – а именно акустичната му версия е на 64-ото място“, разаказа специално за bgmusic.tv певицата с магнетичен глас. Тя допълни, че акомпаниментът е на Александър Вангелов – българин, живеещ в САЩ.

Освен акустичната версия, сингълът има още три ремикса – клубен с RoelBeat (който зае 96-а позиция в класацията),  радиоверсия, а също ремикс на Flutters, изреди Diva Vocal, чийто уникален глас, комбиниран с ак бийт, редовно праща парчетата й в европейски и световни класации.

Ани Романова

SPELL на Diva Vocal в световната класация Топ 100 на beatport

No Comments

Post A Comment