Певицата DIVA Vocal издаде новата си песен „Faith“ - Diva Vocal: Официален уеб сайт
15841
post-template-default,single,single-post,postid-15841,single-format-standard,non-logged-in,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Певицата DIVA Vocal издаде новата си песен „Faith“

Певицата DIVA Vocal издаде новата си песен „Faith“

Снимка: www.beatport.com

Младата певица DIVA Vocal може да се похвали с десетки участия в музикални проекти на различни диджеи от родната и световната сцена. Невяна Цветкова е родена във Варна, но завършва висшето си образование в Лос Анджелис, САЩ. На клубната музикална сцена е известна с псевдонима си DIVA Vocal.

През 2013 г. именно тя е българката, която дебютира успешно в най-големия сайт за електронна музика в света. Добре позната е сред феновете на клубните ритми и е един от малкото съвременни български изпълнители, който може да се похвали с излъчвания в ефира на BBC и в предаванията на световноизвестния DJ Tiesto.
Преди 5 години започва и сътрудничеството й с турския DJ Tarkan, като първата песен, която създават заедно е „Point of no return“. В края на 2018 г. певицата издаде два сингъла – „Spell“ и „Faith“, като последният вече е част от националната класация за българска музика БНР Топ 20.

Клубната версия на „Faith“ може да чуете тук.

Повече за „Faith“ – чуйте от разговора на Веселин Александров с DIVA Vocal.

публикувано на 01.01.19 в 15:36

https://bnr.bg/sofia/post/101063462?forceFullVersion=1

No Comments

Post A Comment